• Stadspodium GO gebouw

  Alle voorstellingen dit seizoen geannuleerd

  Vanwege het Coronavirus hebben wij, in navolging van de richtlijnen van het RIVM, besloten om alle nog geplande voorstellingen van dit seizoen in Stadspodium GO te annuleren. Wij hopen u allen vanaf 12 september 2020, wanneer wij op spetterende wijze het nieuwe seizoen openen, weer te mogen begroeten in GO!
   
  Eind mei zal het programma voor het nieuwe theaterseizoen 2020/2021 op onze vernieuwde site te vinden zijn: Go-leerdam.nl
 • Collage Theater 2019 2020

  Theater

  Komend seizoen zit de theateragenda van GO weer tjokvol. Je kunt vanaf september weer heerlijk genieten van hoogwaardig cabaret, muziektheater en familievoorstellingen.

  Info en reserveren
 • Violinplayer

  GOfilm

  Iedere derde vrijdag van de maand verandert Stadspodium GO in een knus filmhuis. We bieden een afwisselend programma internationale bekroonde, hoogwaardige films.

  Info & Reserveren
 • Collage Muziek 2019 2020

  Muziek

  Volop muziek in het nieuwe seizoen van GO; Swingende jazz, stampende rock, ontroerende kleinkunst en meer...

  Info & Reserveren

 • bierproeverij

  Bierproefavond

  Laat je verrassen door de smaak van een aantal bijzonder gebrouwen bieren. Neem je vriend, vriendin, zus, buurman, collega of wie dan ook mee en geniet van een gezellige en smakelijke avond in GO. 

  Info & Reserveren

Aankomende evenementen

Geen komend evenement!

Twitter nieuws

Nieuwsbrief

Header nieuwsbrief
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 
Wie

Stadspodium GO

In Stadspodium GO bruist het van allerlei culturele activiteiten op het gebied van muziek, dans, toneel, film, cabaret en kunst. Wekelijks vinden er in de voormalige gymzaal Oost optredens, lezingen en voorstellingen plaats. Daarnaast is GO een podium voor het enthousiasmeren en inspireren van talent in Leerdam en weide omgeving. We zijn er voor en door cultuur minnende Leerdammers. We richten ons niet op een specifieke doelgroep of thema: alle cultureel getinte activiteiten van en voor diverse doelgroepen zijn welkom in Stadspodium GO.
logo GO

Oproep

GO zoekt vrijwilligers

Stadspodium GO draait al enkele seizoenen op volle toeren. Dit kan echter niet zonder de hulp van vrijwilligers, wij zijn dan ook naarstig op zoek naar mensen voor:

 • Ontvangst en kaartverkoop 
 • Technische ondersteuning 
 • Communicatie & PR (social media)
 • Sponsoring
 • Administratie
 • Klussendienst
 • Bestuursleden

meer info?

vrijwilliger1

Filmhuisfilms

filmhuisticket

Iedere derde vrijdag van de maand verandert Stadspodium GO in een knus filmhuis. We bieden een afwisselend programma internationale bekroonde, hoogwaardige films. Ook organiseren we jaarlijks een waar filmfestival.

Check regelmatig de agenda voor de eerstvolgende filmvertoning of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

TheArtist

Pubquiz

Pubquiz

De pubquiz wordt steeds populairder. Daarom kan iedereen in dit nieuwe seizoen ook in GO quizzen! Het is een leuk avondje uit voor iedereen. De pubquiz wordt in de foyer gespeeld en bestaat uit een aantal ronden. Met een team van 3 tot 6 personen probeer je de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De vragen kunnen over allerlei onderwerpen gaan, zoals muziek, sport, film en meer. Dus maak vast een leuk en goed team, want er is een seizoenswisselbeker te winnen! 

 

Contactgegevens

GO-leerdam

Stadspodium GO bevindt zich in het centrum van Leerdam.

Stadspodium GO
Dr. C. Voogdplein 90
4141 CN Leerdam

Tel: (0345) 633 488
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-64304369-1');