Verhuur

Bent u op zoek naar een ruimte voor het geven van cursussen, workshops, muzieklessen of trainingen? Of wilt u voor repetities of besloten voorstellingen een theaterzaal huren? Dat kan allemaal in Stadspodium GO. 

Het uitgangspunt van GO is om culturele initiatieven in brede zin mogelijk te maken en te ondersteunen. Daarom verhuurt GO haar ruimtes aan personen, instellingen en organisaties om deze activiteiten verder te ontplooien.

We beschikken over een aantal kleinere ruimtes, die bij uitstek geschikt zijn voor cursussen, workshops, muzieklessen en, vergaderingen. De theaterzaal, met 72 zitplaatsen, biedt ruimte voor try-outs, besloten voorstellingen, symposia, filmvoorstellingen en andere culturele activiteiten. Er zijn uitstekende licht- en geluidsvoorzieningen aanwezig en de bediening hiervan is in handen van een uiterst ervaren crew.

Hapje en/of drankje? U kunt de uitgebreide keuken huren voor culinaire workshops en de sfeervolle foyer voor kleinere gezelschappen tot circa 70 personen.

De beheerder van Stadspodium GO informeert u graag over de veelzijdige mogelijkheden van GO. Neem daarom contact op met Harm Wolthuis, dagelijks bereikbaar na 13.30 uur op 0345 - 633 488/ 0345 - 613 626 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

UA-64304369-1