Welkom bij Stadspodium GO Leerdam

GO is dé culturele parel van Leerdam. In Stadspodium GO bruist het van allerlei culturele activiteiten op het gebied van muziek, dans, toneel, film, cabaret en kunst. Wekelijks vinden er in de voormalige gymzaal Oost optredens, lezingen en voorstellingen van hoog niveau plaats. Daarnaast is GO een podium voor het enthousiasmeren en inspireren van talent in Leerdam en wijde omgeving. We zijn er voor en door cultuur minnende Leerdammers. We richten ons niet op een specifieke doelgroep of thema: alle cultureel getinte activiteiten van en voor diverse doelgroepen zijn welkom in Stadspodium GO.

Eind 2007 schreef de gemeente Leerdam een wedstrijd uit om een culturele bestemming te vinden voor de al jaren leegstaande Gymzaal Oost (vandaar ook de naam GO). Stichting GO Leerdam won deze wedstrijd. In mei 2008 wees de gemeenteraad een budget toe voor het realiseren van de verbouwing van de oude gymzaal en werd het gebouw, mede met behulp van diverse bijdragen van fondsen en sympathisanten, omgetoverd tot een waar theater. 

De mooie entourage, de gezellige foyer en het enthousiasme van de vele vrijwilligers en AmiGO's (vrienden/donateurs van GO) vormen het kloppend hart van het culturele leven en een plaats van samenkomst voor een ieder in Leerdam.

Stadspodium GO hoopt u binnenkort te mogen ontvangen in het theater om de hoek!

 

UA-64304369-1