LINQ, A capella quartet met Rob Witteveen

Muziek
Datum: zo 27 jan 2019 15:00

LINQ,  A capella quartet met intermezzi van Rob Witteveen op accordeon.

Een optreden van LINQ stond al lang op het verlanglijstje van Stadspodium GO, maar het kwam er lange tijd niet van, tot nu gelukkig.

 ‘Mood Medicine’
LinQ wil graag mooie songs met anderen delen, gewoon omdat wij vinden dat iedereen vroeg of laat wel eens “Mood medicine’ nodig heeft. We horen vaak dat onze stemmen zo goed bij elkaar klinken en dat onze ballads mensen ontroeren. Dat compliment beschouwen we als een cadeautje. Maar we willen steeds beter worden en veel mensen mee laten genieten van mooie ballads en pittige up-tempoliedjes. We zingen vooral in het Engels, omdat de meeste liedjes en omdat de meeste arrangementen uit Amerika afkomstig zijn.

Het optreden wordt afgewisseld met muzikale intermezzi van Rob Witteveen. Wat precies de programmasamenstelling wordt is nog niet bekend, maar zowel Linq als Rob Witteveen beschikken over voldoende repertoire om er een mooie middag van te maken

Rob Witteveen speelt op accordeon klassiek en tango, en als begeleider van vocalisten o.a. luisterliedjes, en speelt voorts in theaterprojecten en kunstperformances.

Aanvang: 15.00 uur
Entree: €15,- (incl. drankje)
Reserveren: Reserveringsknop of kaarten aan de zaal.

 

UA-64304369-1