Meerstemmige Heren

Muziek
Datum: zo 19 jan 2020 15:00

Na 7 jaar Human Voice tijd voor een nieuwe uitdaging met nieuwe groep: “Meerstemmige Heren”

Siebren Zwaan kiest nu voor een wat breder repertoire. Hij vind: zo zegt hij “Croonen“ is leuk maar toch ook beperkt voor je repertoire en zangwijze. Daarom tijd voor een nieuwe uitdaging.

Zwaan die al meer dan 40 jaar in het muziek vak zit en naast het bespelen van alle soorten toetsen ook zanger dirigent is, vind dat het tijd werd om het repertoire te verruimen. “Nu gaan we ook Ierse songs en Nederlandse liedjes van bijv. Boudewijn de groot en Wim Sonneveld zingen”: zegt hij. Het repertoire, waar hij zelf de arrangementen voor schrijft is van harmonische en mooi in het gehoor liggend. De Nieuwe groep bestaat uit 6 mannenzangers. Siebren Zwaan gaat ook meer afwisselen in zijn nieuwe programma met instrumentale momenten. De fluitiste Anouk Mesch waarmee hij ook bij het Koor Pastorale speelt, laat meerdere stijlen uit de muziek horen samen met hem. Als voorbeeld veel Scandinavische componisten en wat licht klassieke muziek.

Aanvang: 15:00 uur
Entree: €15,- (Incl. pauzedrankje)
Reserveren: Reserveringsknop of kaarten aan de zaal

 

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-64304369-1');