'Soedah, laat maar...'

Theater
Datum: vr 13 mrt 2020 20:30

 

DEZE VOORSTELLING STOND EERDER GEPLAND VOOR 3 JANUARI 2020, MAAR IS TOEN VERPLAATST NAAR DEZE DATUM!

 

Ras verteller Roy Grunewald en zangeres/muzikant Esmay Usmany zijn indo’s van de 2e en 3e generatie. Hun (groot)-ouders moesten noodgedwongen de voormalige kolonie verlaten. Ze werden opgevangen in contractpensions, moesten wennen aan een koud klimaat en ander eten.

Ondertussen moesten ze hier een heel nieuw leven opbouwen. Nu zeventig jaar later, is de typische indo cultuur langzaam aan het verdwijnen. Maar de vele verhalen kunnen nog worden verteld. Over onbegrepen liefdesrelaties. Over heimwee en verlangen. Maar er werd ook veel gelachten. Over rare gewoontes over en weer.

Een voorstelling over indo’s vol grappige en bizarre verhalen, mooie liedjes, exotische geuren en een proeverij van kleine hapjes, want bij Indo’s is er gelukkig altijd de troost van lekker eten !

In verband met de proeverij  (waarvoor natuurlijk ingekocht moet worden) is vooraf reserveren verplicht. Dit kan tot en met woensdag 11 maart, daarna zijn er geen plaatsen/kaarten meer beschikbaar. 

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €15,- (inclusief proeverij na afloop)
Reserveren: Reserveringsknop

 

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-64304369-1');