Technisch plan

Geluid- en lichttechniek in Stadspodium GO

Stadspodium GO heeft flink geïnvesteerd in de techniek van de theaterzaal en de foyer. Nieuwe geluidsapparatuur en de overstap naar ledverlichting zorgen ervoor dat GO zich op het gebied van techniek kan meten met de grotere theaters in de regio.

Film of presentatie

De zaal is geschikt voor filmvoorstellingen of videopresentaties. Er hangt een projectiescherm van 5 x 2,8 meter dat elektrisch bediend kan worden. In de zaal en in de foyer kun je ook gebruik maken van professionele beamers. Samen met de uitstekende geluidsinstallatie is een professionele filmvoorstelling of presentatie gegarandeerd.

Extra’s

Er is een piano aanwezig in de grote zaal. Deze wordt, naar wens, voor je voorstelling gestemd. Ook hebben we de beschikking over 6 in hoogte verstelbare en aan elkaar te koppelen aluminium podiumdelen van elk 1×2 meter.

Ervaren technici in eigen huis

Ons ervaren techniekteam verzorgt graag het licht en geluid tijdens voorstellingen. Of staat stand-by wanneer je je eigen technici meeneemt. Meer weten? Stuur dan een mail naar techniek@go-leerdam.nl.

 

Download hier het techniekplan          Download hier het licht- en audioplan

Winkelwagen
Scroll naar boven