Verhuur

Home / Verhuur

Bent u op zoek naar een ruimte voor het geven van cursussen, workshops, muzieklessen of trainingen?  Een bedrijfspresentatie op het bioscoopscherm? Of, hoe leuk als trouwlocatie! Dat kan allemaal in Stadspodium GO!

We beschikken over een aantal kleinere ruimtes, die bij uitstek geschikt zijn voor cursussen, workshops, muzieklessen en, vergaderingen.

Rode zaal


Geschikt voor vergadering of cursusruimte tot maximaal 15 personen. Zaal is voorzien van grootbeeldscherm, waarop uw presentatie uitstekend tot zijn recht komt. U kunt dus met de laptop eenvoudig inpluggen. Daarnaast is er een flip-over beschikbaar.

Blauwe zaal


Geschikt voor vergadering of cursusruimte tot maximaal 12 personen. Ook hier kan gebruik worden gemaakt van het grootbeeldscherm en/of de flip-over. De zaal wordt ook gebruikt voor muzieklessen.

Spiegelzaal


In deze ruimte worden danslessen verzorgt, maar is daarnaast ook zeer geschikt voor yoga, tai chi of mindfulness.

Foyer


De foyer biedt ruimte aan circa 75 mensen. Er is een gezellige bar en de zitjes nodigen uit om na de voorstelling nog even na te blijven onder het genot van een hapje of een drankje.

Theaterzaal


De theaterzaal, met 72 zitplaatsen, biedt ruimte voor try-outs, besloten voorstellingen, symposia, filmvoorstellingen en andere culturele activiteiten. Er is een vlakke speelvloer  Er zijn uitstekende licht- en geluidsvoorzieningen aanwezig en de bediening hiervan is in handen van een ervaren crew.

Elders op de site kunt u het techniekplan van deze zaal vinden.

Hapje en/of drankje?

We denken in mogelijkheden en oplossingen, niet in beperkingen.

Contact?

Mail naar info@go-leerdam.nl  of bel naar telefoonnummer: 0345 – 633488

Fotograaf: Hans van Vrouwwerf www.photosolutions.nl