Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bierproeverij

6 oktober 2023 | 20:30

€17.50

Beste bierliefhebbers, We zijn verheugd om aan te kondigen dat de bierproeverij in Go weer van start gaat!

Dit seizoen kunnen de Leerdammer bierproevers weer volop genieten van het proeven van bijzondere bieren, vergezeld van de originele verhalen van de brouwers. Diverse brouwers zullen langskomen om hun bieren te laten proeven en te vertellen waarom ze begonnen zijn met brouwen, over de verschillende bieren die ze maken en hun toekomstplannen.

De brouwers zullen hun nieuwste bieren presenteren en je de kans geven om ze te proeven. Ze zullen ook vertellen over het ontwikkelingsproces achter deze heerlijke brouwsels.

Voor de toegang tot dit evenement vragen wij een entree van slechts € 17,50 per persoon. In ruil daarvoor krijg je de mogelijkheid om verschillende bieren te proeven en te genieten van wat hapjes.

Mis deze kans niet om nieuwe smaken te ontdekken en meer te leren over de kunst van het brouwen.

Kom langs en geniet van een gezellige avond vol bierproeverijen en interessante verhalen van gepassioneerde brouwers. Vergeet niet om je plek te reserveren, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de bierproef in Go! Proost!

Gegevens

Datum:
6 oktober 2023
Tijd:
20:30
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.