Laden evenementen

« Alle evenementen

Exile

20 april | 20:30

€17.50

Mis deze unieke kans niet! Na een onvergetelijke avond kort na de lockdown, waar sommigen nog aarzelden om te komen, maar achteraf spijt hadden dat ze er niet bij waren, hebben we besloten deze toppers nogmaals te verwelkomen in ons Stadspodium.

Exile is een groep professionele muzikanten die elkaar hebben leren kennen tijdens optredens met iconische namen als Herman Brood, Gruppo Sportivo en Normaal. Deze rock ‘n roll-verslaafden zijn samengekomen uit pure liefde voor de muziek van The Rolling Stones. Ze proberen niet de Stones te imiteren, maar streven ernaar om de Stones-vibe op hun best vast te leggen.

En dat is precies wat ze van plan zijn tijdens hun optreden in Stadspodium Go. Bereid je voor op een avond vol onvervalste rock ‘n roll, geĆÆnspireerd door de grootste hits van The Rolling Stones. Het belooft een muzikaal spektakel te worden dat je niet wilt missen. Dus kom en beleef deze Stones-ervaring op zijn best!

Zaal open 20:00 uur

Aanvang 20:30 uur

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:30
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
MU20042024
Exile 20042024
17.50
68 beschikbaar