Laden evenementen

« Alle evenementen

🎥 Filmavond

22 december | 20:00

€9.00

Het is weer Filmavond in Stadspodium Go!

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een avond vol filmplezier en magie. Op dit moment houden we nog even geheim welke film we zullen tonen, maar wees gerust, we maken dit snel bekend!

Laat je verrassen en onderdompelen in de sfeer van het onbekende. We zijn druk bezig met het selecteren van een film die je zal betoveren, ontroeren of juist op het puntje van je stoel zal laten zitten. Onze missie is om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen, ongeacht welke film we uiteindelijk kiezen.

Houd onze website en sociale media in de gaten, want binnenkort maken we de titel van de film bekend! We willen je graag meenemen op een reis vol emotie, avontuur en opwinding. Verzeker jezelf van een plekje door tijdig je tickets te bemachtigen zodra de film bekend is.

Bij Stadspodium Go geloven we in de kracht van film om ons te raken, te inspireren en samen te brengen. We streven ernaar om je een onvergetelijke avond te bieden, waarbij je kunt ontspannen, genieten en jezelf verliezen in de magie van het witte doek.

Dus zet deze datum alvast in je agenda en bereid je voor op een avond vol verrassingen en filmplezier! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze speciale filmavond in Stadspodium Go.

Gegevens

Datum:
22 december
Tijd:
20:00
Kosten:
€9.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
FL2212
9.00
69 Beschikbaar