Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

G0 Sodapop

24 november 2023 | 20:00

Gratis

Beste 11 tot en met 16 jarige feestgangers,

We hebben weer een spectaculaire avond voor jullie in petto!

Onze eigen lokale helden, Jurri & Tony en DJ David, staan dan weer klaar  om jullie te laten dansen. Deze Dj’s & Producers uit onze eigen omgeving zijn al meer dan 6 jaar actief in de scene en hebben al opgetreden in verschillende gerenommeerde clubs, waaronder Club Poema in Utrecht en Club Rodenburg in Beesd. Ze hebben zelfs het publiek in Griekenland weten te betoveren met hun ongelofelijke talent.

DJ  Jurri en Tony met support van onze eigen DJ David weten als geen ander hoe ze het publiek een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. Ze zullen jullie verrassen met hun energieke act en ervoor zorgen dat jullie de avond van jullie leven hebben. Bereid je voor op een muzikale reis vol opzwepende beats en onweerstaanbare vibes!

Zoals jullie weten hebben we de prijzen voor de consumpties verlaagd naar € 1,50 en kan er cash betaald worden. Sodapop is gratis toegankelijk, het enige dat we vragen is om je via onderstaande link in te schrijven

Dus verzamel je vrienden, trek je dansschoenen aan en kom naar SODAPOP voor een onvergetelijke avond vol geweldige muziek en feestelijke sfeer! We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen.

Gegevens

Datum:
24 november 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.