Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GoDance

23 september 2023 | 21:00

€10.00

DJ Sergio Amancio  en DJ MJ brengen vette beats en old skool soul naar Stadspodium Go Leerdam!

Dames en heren, opgelet! Op 23 september is het tijd om je dansschoenen aan te trekken en je klaar te maken voor een onvergetelijke avond vol muzikale magie.

Stadspodium Go Leerdam verwelkomt met trots de DJ’S  DJ Sergio Amancio  en DJ MJ!

Deze talentvolle meesters van de aller vetste beats zijn klaar om je op een muzikale reis mee te nemen die je niet snel zult vergeten. Met hun diepe passie voor muziek en ongeëvenaarde talent weten deze boys precies hoe ze het publiek kunnen betoveren en de dansvloer in vuur en vlam kunnen zetten.

Tijdens deze sensationele avond zul je genieten van een onweerstaanbare mix van house, hip hop, R&B, funk, dance classics en alles wat daar tussen in zit.

Hun naadloze mixvaardigheden en onberispelijke smaak in muziek zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan.

Bereid je voor om te dansen alsof niemand kijkt en je ziel de vrijheid te geven op de hypnotiserende beats. Laat jezelf onderdompelen in een wereld waar muziek, verlichting en dans één worden, en laat je zintuigen prikkelen.

Mis dit niet: een avond om te dansen, een avond om te genieten en een avond om herinneringen te creëren. We zien je daar!

Be there at Go-Dance, 23 september in Stadspodium Go Leerdam

Gegevens

Datum:
23 september 2023
Tijd:
21:00
Kosten:
€10.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.