Laden evenementen

« Alle evenementen

Handsome Poets

9 maart | 20:30

€17.50

Mensen die de Goudse band Handsome Poets wel eens live hebben zien spelen weten het: bij deze band spat het plezier, de energie en muzikaliteit van het podium! Het is ook niet zo vreemd dat de NOS hun nummer ‘Sky On Fire’ in 2012 gebruikte als tune voor de Olympische spelen in Londen. Het nummer met het aanstekelijke gitaarloopje paste perfect bij het Olympische zomerse sportgevoel. Het was ook de start voor een succesvolle carrière als veelgevraagde live-act, waarmee de optreden-teller inmiddels al op meer dan 800 shows staat. Het lukt weinig mensen stil te blijven staan en niet mee te zingen. En een dikke vette glimlach gaat na een Handsome Poets show niet snel van je gezicht.

Om het tien jarig bestaan te vieren werd de eerste theatertour van de band op poten gezet. Zanger Tim: “In het theater heb ik geleerd een optreden op een andere manier te benaderen. Elk optreden mondt uit in de ultiem gezellige avond zonder dat die saai wordt.”

De single ‘Make It Better’ uit 2019 werd Topsong bij Radio 2 en doet het goed op Spotify! Momenteel werkt de band in de studio aan album nr. 5

Aanvang: 20.30 uur

 

 

 

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
20:30
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
MU-09032024
Handsome Poets
17.50
4 beschikbaar