Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Montis, Goudsmit & directie

24 februari | 20:30

€17.50

Binnen enkele jaren zijn Montis, Goudsmit & Directie dé Soul Jazz sensatie van Nederland geworden. Nog voordat hun debuut album ‘Taste of Culture’ in december 2019 verscheen werd de band geboekt in binnen- en buitenland. Daar zorgde de reputatie van de drie bandleden wel voor. Dankzij hun tv-bekendheid, prestigieuze prijzen, hun gedrevenheid en rijke oeuvre werden de heren al op voorhand door en breed publiek in de harten gesloten.

Of ze nu op North Sea Jazz, Mañana Mañana of in Paradiso spelen, het publiek wordt met aanstekelijke grooves opgezweept. Het repertoire van de band is niet onder één hoedje te vangen, want in de stofwolk waarin zij hun publiek achterlaten kun je sporen funk, rock en ballads terugvinden. Drummer Cyril Directie presenteert de shows met humor en verleidt het publiek zich aan de manische energie van het trio over te geven. Met zijn charisma en ongeëvenaarde groove is hij de motor van de band.

Frank Montis op de Hammond is al jaren een autoriteit in de Soul Jazz. Het valt niet te bevatten hoe swingend zijn linkerhand de bassen spelt, terwijl zijn rechterhand een rijk spectrum aan klank en harmonie toevoegt. Daarbij vindt hij steeds de juiste balans tussen improvisatie en subtiele verwijzingen naar Jimmy Smith en Jack mc Duff, helden van de Hammond.

Gitaarvirtuoos Anton Goudsmit mengt zich op zijn unieke en onnavolgbare wijze in de groove. Elke noot die hij spelt klinkt alsof het de laatste zou kunnen zijn. Of zoals de Britse krant ‘The Guardian’ ooit over hem schreef: ‘Goudsmit is the kind of guitarplayer that makes you wonder where the fire escape is’.
www.montisgoudsmitdirectie.com

Aanvang 20.30 uur

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
20:30
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.