Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onslow & Stockbrood

10 februari | 20:30

€10.00

Mis het niet! Stadspodium Go presenteert:

Op 10 februari brengen twee topbands het stadspodium van Go tot leven. Maak je klaar voor een muzikale reis vol nostalgie en energie.

Stockbrood – De Nederpop/Rock Tribute Sensatie

Stockbrood, de zeskoppige nederpop/rock tribute band met meer dan 25 jaarpodiumervaring, zal je meeslepen met hits van Herman Brood en onvergetelijke nederpop- en rockklassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Verwacht nummers van het goede doel, de dijk, toontje lager, Armand, Doe Maar, The Golden Earring, The Scene, Shocking Blue en nog veel meer. Een optreden van Stockbrood is een muzikale reis terug in de tijd, een ware “trip down memory lane.”

Onslow – Rock met een Asperse Twist

Maar dat is nog niet alles! De avond wordt nog spetterender met de rockgeluiden van Onslow. De Asperse pretband ONSLOW is een vijfkoppig gezelschap dat voornamelijk eigen werk ten gehoren brengt. De mannen hebben jaren geleden de punkgitaren in de wilgen gehangen en zijn met succes een volledig nieuwe weg ingeslagen. Nederlandstalige nummers in de meest verschillende stijlen, van pop en rock tot folk en blues. Met bloedserieuze onderwerpen, waargebeurde anekdotes of de grootst mogelijke onzin. Alles akoestisch begeleid met gitaren, drum, accordeon en mandoline.

Dit magische muziekfestijn wil je niet missen! Nodig vrienden, familie en muziekliefhebbers uit voor een avond vol geweldige muziek, dans en plezier.

Dus, markeer 10 februari in je agenda en mis deze geweldige avond met Stockbrood en Onslow niet. Het stadspodium van Go zal bruisen van de muzikale magie!

Zaal open 20:00 uur
Aanvang 20:30

 

 

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
20:30
Kosten:
€10.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.