Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Standup comedy

11 mei | 20:30

€15.00

Na het succes van de eerste twee Stand-up Comedy Nights in GO staan ook vanavond weer vier aanstormende cabaretiers op de planken. Je krijgt dus vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één.

Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Fuad won in 2013 de finale van de Cameretten Festival. Waar Fuad op het podium staat is het feest. Elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden.  Fuad speelt avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Vogel vrij. De kracht van Fuad is datje al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Fuad een comedian die je niet snel vergeet.

Meeuw Roovers studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en won met zijn cabaretduo het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Als stand-upcomedian timmert hij de laatste jaren flink aan de weg en ook als MC is hij een graag geziene gast bij line-up shows door het hele land. Roovers is een kwetsbare comedian met een absurde blik en, af en toe, neurotisch hoofd. Maar altijd even geestig!

Als geboren Ier en getogen in Brabant ziet Stephen Bell graag het beste van deze twee werelden. Zijn achtergrond gebruikt hij maar al te graag om zonder compromis zijn absurde, confronterende verhalen in comedyclubs en op festival te vertellen. Zeer sympathieke comedian die verslaafd is aan de rush van optreden en van niets iets kan maken. Dat laatste doet hij graag samen met publiek. Een improv-comedian pur sang.

Tim Hartog is een comedian van het observerende soort. Als vaste bespeler van Comedy Club Haug is hij met regelmaat te zien in deze Rotterdamse comedyclub. Tim studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en stond in de finale van het Leids Cabaret Festival.Hij is een graag geziene gast in het Nederlandse comedycircuit. Op televisie was hij te zien bij ‘The Comedy Factory’, ‘De Grote Improvisatieshow’ en ‘De Slimste Mens’. Hij speelde op grote festivals zoals Paaspop en Lowlands. Met zijn ontwapende charme en een hoge dosis grappen weet hij ieder publiek in te pakken. In 2023 verzorgde hij als eerste de ‘Rijnmondse Oudejaarsconference’.

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
20:30
Kosten:
€15.00
Evenement Categorie:

Koop hier uw kaarten:

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zijn niet langer meer beschikbaar, evenement is voorbij.